Резултати од трката на 29.10.2016
Резултати

Резултати од трката на 29.10.2016

Еве ги официјалните резултати од 12-та трка на 5 км од NIKE Лигата во трчање во организација на NRC – NIKE + RUN CLUB (Nike школа за трчање): Еве го и распоредот на освоените бодови по категории по завршувањето на дванаесеттата трка на 5км од сезоната 2016: Повеќе »

Резултати од трката на 15.10.2016
Резултати

Резултати од трката на 15.10.2016

Еве ги официјалните резултати од 11-та трка на 5 км од NIKE Лигата во трчање во организација на NRC – NIKE + RUN CLUB (Nike школа за трчање): Еве го и распоредот на освоените бодови по категории по завршувањето на единаесеттата трка на 5км од сезоната 2016: Повеќе »

Резултати од трката на 17.06.2016
Резултати

Резултати од трката на 17.06.2016

Еве ги официјалните резултати од 10-та трка на 5 км од NIKE Лигата во трчање во организација на NRC – NIKE + RUN CLUB (Nike школа за трчање): Еве го и распоредот на освоените бодови по категории по завршувањето на десеттата трка на 5км од сезоната 2016: По завршување на првиот дел од сезоната и … Повеќе »

Резултати од трката на 11.06.2016
Резултати

Резултати од трката на 11.06.2016

Еве ги официјалните резултати од 9-та трка на 5 км од NIKE Лигата во трчање во организација на NRC – NIKE + RUN CLUB (Nike школа за трчање): Finisher_List_AGE_11juni Finisher_List-11juni Еве го и распоредот на освоените бодови по категории по завршувањето на деветтата трка на 5км од сезоната 2016: Повеќе »

Резултати од трката на 24.05.2016
Резултати

Резултати од трката на 24.05.2016

Еве ги официјалните резултати од осмата трка на 5 км од NIKE Лигата во трчање во организација на NRC – NIKE + RUN CLUB (Nike школа за трчање): Еве го и распоредот на освоените бодови по категории по завршувањето на осмата трка на 5км од сезоната 2016: Повеќе »

Резултати од трката на 15.05.2016
Резултати

Резултати од трката на 15.05.2016

Еве ги официјалните резултати од седмата трка на 5 км од NIKE Лигата во трчање во организација на NRC – NIKE + RUN CLUB (Nike школа за трчање): Еве го и распоредот на освоените бодови по категории по завршувањето на седмата трка на 5км од сезоната 2016: Повеќе »

Резултати од трката на 29.04.2016
Резултати

Резултати од трката на 29.04.2016

Еве ги официјалните резултати од шесттата трка на 5 км од NIKE Лигата во трчање во организација на NIKE Школата за трчање и NIKE+Run Club: Добитници на NIKE Lunar Epic Flyknit патики од генералениот спонзор, Sport Vision, на NIKE школата за трчање (NIKE+ Run Club) и официјален застапник за NIKE во Македонија, добија најдоброто женско,Марина … Повеќе »

Резултати од трката на 23.04.2016
Резултати

Резултати од трката на 23.04.2016

Еве ги официјалните резултати од петтата трка на 5 км од NIKE Лигата во трчање во организација на NIKE Школата за трчање и NIKE+Run Club: Еве го и распоредот на освоените бодови по категории по завршувањето на петтата трка на 5км од сезоната 2016: Повеќе »

Резултати од трката на 19.03.2016
Резултати

Резултати од трката на 19.03.2016

Еве ги официјалните резултати од четвртата трка на 5 км од ЕВРОИНС Лигата во трчање во организација на ЕВРОИНС Школата за трчање: Еве го и распоредот на освоените бодови по категории по завршувањето на четвртата трка на 5км од сезоната 2016: Повеќе »

Резултати од трката на 05.03.2016
Резултати

Резултати од трката на 05.03.2016

Еве ги официјалните резултати од третата трка на 5 км од ЕВРОИНС Лигата во трчање во организација на ЕВРОИНС Школата за трчање: Еве го и распоредот на освоените бодови по категории по завршувањето на третата трка на 5км од сезоната 2016: Повеќе »