Резултати

Резултати од трката на 15.05.2016

Еве ги официјалните резултати од седмата трка на 5 км од NIKE Лигата во трчање во организација на NRC – NIKE + RUN CLUB (Nike школа за трчање):

Slide1

Slide1

DSC_6918

DSC_6940

DSC_6949

DSC_6535

DSC_6548

Еве го и распоредот на освоените бодови по категории по завршувањето на седмата трка на 5км од сезоната 2016:

Rezultati NRC liga