Резултати

Резултати од трката на 29.04.2016

Еве ги официјалните резултати од шесттата трка на 5 км од NIKE Лигата во трчање во организација на NIKE Школата за трчање и NIKE+Run Club:

Slide1

311

312

31

313

314

Добитници на NIKE Lunar Epic Flyknit патики од генералениот спонзор, Sport Vision, на NIKE школата за трчање (NIKE+ Run Club) и официјален застапник за NIKE во Македонија, добија најдоброто женско,Марина Домазетовска и најдоброто машко, Мики Попоски од NRC.

Slide1

317

Еве го и распоредот на освоените бодови по категории по завршувањето на шесттата трка на 5км од сезоната 2016:

NRC Liga - 29.04