За NRC – NIKE + RUN CLUB (Nike школа за трчање)

Љубители на трчањето чија цел е рекреативно или професионално да трчаат и да го прифатат здравиот начин како дел од својот живот. Долгорочната цел ќе биде секоја година во школата да се вклучуваат нови заинтересирани кандидати и со тоа да се зголеми бројот на луѓе кои што ќе учествуваат на трките во Македонија и надвор од нашата држава и ќе трчаат рекреативно или професионално. Освен водењето на почетници во трчањето, целта на оваа школа ќе биде и формирање и водење на напредни групи кои ќе осигураат добри резултати и долгорочно бавење со рекреативното или професионално трчање.

+ (2)

1

hfw3

в6

DSC_5909

Секој што ќе се пријави во NRC – NIKE + RUN CLUB (NIKE школа за трчање) добива

  • мерење на телесните параметри (висина, тежина, процент на масни наслаги, индекс на телесна маса, калориски потреби итн.)
  • едукација за трчање,опрема,трки,правилна исхрана,здрав и активен начин на живот,итн.
  • индивидуална програма за тренинг и постојана поддршка
  • 3 до 4 групни тренинзи – трчање на кеј на Вардар/или Водно со времетраење од 60 мин. до 90 мин.

Инструктор и промотор на NRC – NIKE + RUN CLUB (NIKE школа за трчање) e Кокан Ајановски, маратонец, државен првак на Македонија во повеќе дисциплини (полумаратон, 10.000 м , 5.000 м., планинско и крос кантри трчање) и репрезентативец на Македонија.

+ (5)

n3

Контакт