Резултати

Резултати од трката на 15.10.2016

Еве ги официјалните резултати од 11-та трка на 5 км од NIKE Лигата во трчање во организација на NRC – NIKE + RUN CLUB (Nike школа за трчање):

Slide1

Slide2

149

124

146

Еве го и распоредот на освоените бодови по категории по завршувањето на единаесеттата трка на 5км од сезоната 2016:

NRC Liga - Sostojba 15.10.2016