Резултати

Резултати од трката на 24.05.2016

Еве ги официјалните резултати од осмата трка на 5 км од NIKE Лигата во трчање во организација на NRC – NIKE + RUN CLUB (Nike школа за трчање):

Slide11

Slide1

DSC_4697

DSC_6994

DSC_6998

DSC_7236

DSC_7252

Еве го и распоредот на освоените бодови по категории по завршувањето на осмата трка на 5км од сезоната 2016:

Rezultati 24-05-2016