Резултати

Резултати од трката на 17.06.2016

Еве ги официјалните резултати од 10-та трка на 5 км од NIKE Лигата во трчање во организација на NRC – NIKE + RUN CLUB (Nike школа за трчање):

Slide1

Slide11

DSC_5956

DSC_5962

DSC_6088

DSC_6081

DSC_6089

Еве го и распоредот на освоените бодови по категории по завршувањето на десеттата трка на 5км од сезоната 2016:

Rezultati 17062016 - pred odzemanje bodovi

По завршување на првиот дел од сезоната и согласно правилата кои ги има NIKE лигата во трчање, конечниот пласман по завршени 10 трки е:

Rezultati 17062016 - posle odzemanje bodovi