Резултати

Резултати од трката на 19.03.2016

Еве ги официјалните резултати од четвртата трка на 5 км од ЕВРОИНС Лигата во трчање во организација на ЕВРОИНС Школата за трчање:

Slide1

Slide2

01

02

03

04

05

Еве го и распоредот на освоените бодови по категории по завршувањето на четвртата трка на 5км од сезоната 2016:

gotovi rez