Резултати

Резултати од трката на 29.10.2016

Еве ги официјалните резултати од 12-та трка на 5 км од NIKE Лигата во трчање во организација на NRC – NIKE + RUN CLUB (Nike школа за трчање):

Slide1

Slide2

а

Еве го и распоредот на освоените бодови по категории по завршувањето на дванаесеттата трка на 5км од сезоната 2016:

Liga