Резултати

Резултати од трката на 23.04.2016

Еве ги официјалните резултати од петтата трка на 5 км од NIKE Лигата во трчање во организација на NIKE Школата за трчање и NIKE+Run Club:

Slide1

Slide2
01

02

03

04

05

06

07

Еве го и распоредот на освоените бодови по категории по завршувањето на петтата трка на 5км од сезоната 2016:

liga 23-04