Резултати од трката на 20.02.2016
Резултати

Резултати од трката на 20.02.2016

Еве ги официјалните резултати и видеото од втората трка на 5 км од ЕВРОИНС Лигата во трчање во организација на ЕВРОИНС Школата за трчање: Еве го и распоредот на освоените бодови по категории по завршувањето на втората трка на 5км од сезоната 2016: Повеќе »

Резултати од трката на 06.02.2016
Резултати

Резултати од трката на 06.02.2016

Сезона 2016 започна.Еве ги официјалните резултати и видеото од првата трка на 5 км од ЕВРОИНС Лигата во трчање во организација на ЕВРОИНС Школата за трчање: Еве го и распоредот на освоените бодови по категории по завршувањето на првата трка на 5км од сезоната 2016: Повеќе »

Најдобрите во ЕВРОИНС Лигата во трчање 2015
Новости / Резултати

Најдобрите во ЕВРОИНС Лигата во трчање 2015

ЕВРОИНС Лигата во трчање во 2015 година имаше вкупно 16 трки, од кои 10 беа во првиот,а 6 во вториот дел од сезоната. По завршувањето на првата сезона од оваа лига и после пресметувањето на вкупните бодови, еве ги најдобрите во соодветните категории: Апсолутна категорија жени: 1 место – Марина Домазетовска 2 место – Елисавета … Повеќе »

Резултати од трката на 19.12.2015
Резултати

Резултати од трката на 19.12.2015

Еве ги официјалните резултати и видеото од 16-та (последна за 2015 година) трка на 5 км од ЕВРОИНС Лигата во трчање во организација на ЕВРОИНС Школата за трчање: По истрчани 16 трки и завршувањето на лигата за 2015 година, еве го и распоредот на освоените бодови по категории: Повеќе »

Резултати од трката на 06.12.2015
Резултати

Резултати од трката на 06.12.2015

Еве ги официјалните резултати и видеата од 15-та трка на 5 км од ЕВРОИНС Лигата во трчање во организација на ЕВРОИНС Школата за трчање: По истрчани 15 трки, еве го и распоредот на освоените бодови по категории: Повеќе »

Резултати од трката на 29.11.2015
Резултати

Резултати од трката на 29.11.2015

Еве ги официјалните резултати и видеата од 14-та трка на 5 км од ЕВРОИНС Лигата во трчање во организација на ЕВРОИНС Школата за трчање: По истрчани 14 трки, еве го и распоредот на освоените бодови по категории: Повеќе »

Резултати од трката на 14.11.2015
Резултати

Резултати од трката на 14.11.2015

Еве ги официјалните резултати од тринаесеттата трка на 5 км од ЕВРОИНС Лигата во трчање во организација на ЕВРОИНС Школата за трчање: По истрчани 13 трки, еве го и распоредот на освоените бодови по категории: Повеќе »

Резултати од трката на 18.10.2015
Резултати

Резултати од трката на 18.10.2015

Еве ги официјалните резултати од дванаесеттата трка на 5 км од ЕВРОИНС Лигата во трчање во организација на ЕВРОИНС Школата за трчање: По истрчани 12 трки, еве го и распоредот на освоените бодови по категории: Повеќе »

Резултати од трката на 10.10.2015
Резултати

Резултати од трката на 10.10.2015

Еве ги официјалните резултати од единаесеттата трка на 5 км од ЕВРОИНС Лигата во трчање во организација на ЕВРОИНС Школата за трчање. По истрчани 11 трки, еве го и распоредот на освоените бодови по категории: Повеќе »

Резултати од трката на 13.06.2015
Резултати

Резултати од трката на 13.06.2015

Еве ги официјалните резултати и видеото од десеттата трка на 5 км од ЕВРОИНС Лигата во трчање во организација на ЕВРОИНС Школата за трчање. По истрчани 10 трки, еве го и распоредот на освоените бодови по категории. Ова претставува и конечен распоред на освоените бодови во првиот дел од сезоната. Повеќе »