Резултати од трката на 18.02.2017
Резултати

Резултати од трката на 18.02.2017

Ја отворивме сезоната 2017 со првата трка на 5км од NIKE лигата во трчање во организација на NRC – NIKE + RUN CLUB (Nike школа за трчање). Голема посетеност на дебитантската трка оваа година. Околу 120 љубители на трчањето се собраа ова февруарско утро да уживаат во трчањето, себенадминувањето и пред се дружбата во уште … Повеќе »

Резултати од трката на 17.12.2016
Резултати

Резултати од трката на 17.12.2016

Еве ги официјалните резултати од 16-та (последна) трка на 5 км за 2016 година од NIKE Лигата во трчање во организација на NRC – NIKE + RUN CLUB (Nike школа за трчање): Еве го и распоредот на освоените бодови по категории по завршувањето на 16-та трка на 5км од сезоната 2016: Со оваа трка заврши … Повеќе »

Резултати од трката на 10.12.2016
Резултати

Резултати од трката на 10.12.2016

Еве ги официјалните резултати од 15-та трка на 5 км од NIKE Лигата во трчање во организација на NRC – NIKE + RUN CLUB (Nike школа за трчање): Еве го и распоредот на освоените бодови по категории по завршувањето на 15-та трка на 5км од сезоната 2016: Повеќе »

Резултати од трката на 26.11.2016
Резултати

Резултати од трката на 26.11.2016

Еве ги официјалните резултати од 14-та трка на 5 км од NIKE Лигата во трчање во организација на NRC – NIKE + RUN CLUB (Nike школа за трчање): Еве го и распоредот на освоените бодови по категории по завршувањето на 14-та трка на 5км од сезоната 2016: Повеќе »

Резултати од трката на 19.11.2016
Резултати

Резултати од трката на 19.11.2016

Еве ги официјалните резултати од 13-та трка на 5 км од NIKE Лигата во трчање во организација на NRC – NIKE + RUN CLUB (Nike школа за трчање): Еве го и распоредот на освоените бодови по категории по завршувањето на 13-та трка на 5км од сезоната 2016: Повеќе »