Резултати

Резултати од трката на 05.03.2016

Еве ги официјалните резултати од третата трка на 5 км од ЕВРОИНС Лигата во трчање во организација на ЕВРОИНС Школата за трчање:

Slide1

Slide1

1

2

3

5

6

Еве го и распоредот на освоените бодови по категории по завршувањето на третата трка на 5км од сезоната 2016:

vkupni poeni po 3 trki