Резултати

Резултати од трката на 11.06.2016

Еве ги официјалните резултати од 9-та трка на 5 км од NIKE Лигата во трчање во организација на NRC – NIKE + RUN CLUB (Nike школа за трчање):

Finisher_List_AGE_11juni

Finisher_List-11juni

DSC_5756

DSC_5895

DSC_5906

DSC_5909

Еве го и распоредот на освоените бодови по категории по завршувањето на деветтата трка на 5км од сезоната 2016:

Rezultati - tabela 11062016