Новости

Шри Чинмој маратон 02.10.2016

18-от традиционален Шри Чинмој маратон и оваа година беше одржан во градскиот парк во Скопје во одлични временски услови. Тоа го искористија и нашите маратонци кои остварија нови лични рекорди. Ирена Стоименова со освоено прво место и Жанета Богатиновска Илиева со второ место во својата возрасна категорија беа нашите девојки кои остварија најголем успех на оваа трка. Виктор Аголи беше најмлад учесник на полумаратонската трка.

Погледајте неколку фотографии за да се запознаете со дел од нашата екипа NRC – Nike + Run Club (Nike школа за трчање):

s1

s0

s4

s2

s3

s6

s5