Новости

KMT 25.09.2016

Иако повеќе сме фокусирани на уличните, еве доказ дека учествуваме и на планински трки. ‘По стапките на Крали Марко’ или КМТ е веќе светски позната планинска трка на која домаќин е градот Прилеп. Масовна посетеност од нашата екипа NRC – Nike + Run Club (Nike школа за трчање) и одличен успех на нашата шампионка Бојана Наумовска која победи на најкратката планинска трка во апсолутна женска конкуренција!

Дел од атмосферата може да погледате на следниве фотографии:

k0

k1

k2

k3

k4

k5

k6

k7

k8

k9