Новости

Полумаратон во Келн 02.10.2016

Да патуваш е убаво. Да патуваш и да трчаш во некој од твоите омилени европски градови сигурно е најубаво чувство кое го посакуваат сите маратонци!Христина,Ирина,Маја и Љупчо беа на едно такво незаборавно искуство во еден од најубавите градови во Германија. Полумаратонот во Келн е дестинација која во иднина сигурно ќе ја посетат многу членови на NRC – Nike + Run Club (Nike школа за трчање).

k3

k1

k4

k5

k2

k6