Резултати

Резултати од трката на 30.09.2017

Еве ги официјалните резултати од 11-та трка на 5 км од NIKE Лигата во трчање во организација на NRC – NIKE + RUN CLUB (Nike школа за трчање):

Slide1

Slide2

LIGA NRC - 11koregirani

Parovi NRC - 11-2017

DSC_0856

DSC_1013

DSC_1004