Резултати

Резултати од трката на 11.10.2017

Еве ги официјалните резултати од 12-та трка на 5 км од NIKE Лигата во трчање во организација на NRC – NIKE + RUN CLUB (Nike школа за трчање):

Slide1

Slide2

Slide3

NRC - 12 trka liga

NRC - 12 trka mesani parovi - ispravka (1)

IMG_20171011_083127_1

IMG_20171011_092257

IMG_20171011_092054

IMG_20171011_091948