Резултати

Резултати од трката на 24.06.2017

Еве ги официјалните резултати од десеттата трка на 5 км од NIKE Лигата во трчање во организација на NRC – NIKE + RUN CLUB (Nike школа за трчање):

Slide10trka

10 Трка мешани паровиkoregirani

10 Трка, резултати пред одземање бодови

10 Тркаkoregirano

IMG_2210

IMG_2197

IMG_2205