Резултати

Резултати од трката на 19.11.2016

Еве ги официјалните резултати од 13-та трка на 5 км од NIKE Лигата во трчање во организација на NRC – NIKE + RUN CLUB (Nike школа за трчање):

Slide1

Slide2

1

2

3

4

Еве го и распоредот на освоените бодови по категории по завршувањето на 13-та трка на 5км од сезоната 2016:

Tabela - NRC Liga 13 trka