Резултати

Резултати од трката на 26.11.2017

Еве ги официјалните резултати од 14-та трка на 5 км од NIKE Лигата во трчање во организација на NRC – NIKE + RUN CLUB (Nike школа за трчање):

Slide1

Slide2

Trka 14 - Tabela

Trka 14 - Parovi

0

1

2

3