Резултати

Резултати од трката на 02.12.2017

Еве ги официјалните резултати од 15-та трка на 5 км од NIKE Лигата во трчање во организација на NRC – NIKE + RUN CLUB (Nike школа за трчање):

Slide

Slide1

Liga 15 NRC- ispravka 45

Mesani parovi 15 trka NRC

20171202_083301