Резултати

Резултати од трката на 18.11.2017

Еве ги официјалните резултати од 13-та трка на 5 км од NIKE Лигата во трчање во организација на NRC – NIKE + RUN CLUB (Nike школа за трчање):

Slide1

Slide2

NRC - 13 trka, Liga

NRC - 13 trka parovi

_a

20171118_091657

20171118_091814