Резултати

Резултати од трката на 26.11.2016

Еве ги официјалните резултати од 14-та трка на 5 км од NIKE Лигата во трчање во организација на NRC – NIKE + RUN CLUB (Nike школа за трчање):

Slide1

Slide2

а

б

ц

Еве го и распоредот на освоените бодови по категории по завршувањето на 14-та трка на 5км од сезоната 2016:

NRC - Liga 26-11