Резултати

Резултати од трката на 10.12.2016

Еве ги официјалните резултати од 15-та трка на 5 км од NIKE Лигата во трчање во организација на NRC – NIKE + RUN CLUB (Nike школа за трчање):

Slide1

nike4

nike04

IMG_20161210_220408

nike11

nike16

Еве го и распоредот на освоените бодови по категории по завршувањето на 15-та трка на 5км од сезоната 2016:

NRC Liga 10-12