Резултати

Резултати од трката на 17.06.2017

Еве ги официјалните резултати од деветтата трка на 5 км од NIKE Лигата во трчање во организација на NRC – NIKE + RUN CLUB (Nike школа за трчање):

Slide1

Slide2

Rezultati NRC liga, 9 trka (1)

9 Трка мешани парови

IMG_20170617_092232

IMG_20170617_092132

IMG_20170617_092009