Резултати

Резултати од трката на 24.05.2017

Еве ги официјалните резултати од осмата трка на 5 км од NIKE Лигата во трчање во организација на NRC – NIKE + RUN CLUB (Nike школа за трчање):

Slide1

Slide2

Liga - 24-05-2017

Parovi - 24-05-2017

IMG_20170524_092150

IMG_20170524_092056

IMG_20170524_091938