Резултати

Резултати од трката на 14.05.2017

Еве ги официјалните резултати од седмата трка на 5 км од NIKE Лигата во трчање во организација на NRC – NIKE + RUN CLUB (Nike школа за трчање):

Slide1

Slide2

NRC Liga, 7 trka

NRC Liga parovi, 7 trka

18515938_10211673659252243_942507335_n

18516901_120332000851922991_677607635_o

18519144_120332000760689411_2066308095_o

IMG_20170514_092243

IMG_20170514_092109

IMG_20170514_091950