Резултати

Резултати од трката на 18.02.2017

Ја отворивме сезоната 2017 со првата трка на 5км од NIKE лигата во трчање во организација на NRC – NIKE + RUN CLUB (Nike школа за трчање). Голема посетеност на дебитантската трка оваа година. Околу 120 љубители на трчањето се собраа ова февруарско утро да уживаат во трчањето, себенадминувањето и пред се дружбата во уште една нова убава спортска атмосфера.

IMG_20170218_083115

Еве ги официјалните резултати и видеото од трката:

Slide1

Slide2

Parovi (so Aleksandra i Stojce) (1)

Rezultati NRC 1-2017

IMG_20170218_092142

IMG_20170218_092252

IMG_20170218_092338