Резултати

Резултати од трката на 25.02.2017

Еве ги видеото и официјалните резултати од втората трка на 5 км од NIKE Лигата во трчање во организација на NRC – NIKE + RUN CLUB (Nike школа за трчање):

Slide1

Slide2

NRC liga 2 kolo - ispravka

NRC loga 2 kolo parovi, ispravka

IMG_20170226_144644_015

IMG_20170226_144317_405

IMG_20170226_144009_336

IMG_20170225_091840

IMG_20170225_091947

IMG_20170225_092048