Новости

Полумаратон во Стара Загора 26.06.2016

Голема екипа на NRC – Nike + Run Club (Nike школа за трчање) трчаше на полумаратонот во Стара Загора. Убаво искуство и трка на пеколни температури во Бугарија ќе остане во наша меморија многу години во иднина. Убавата и позитивна атмосфера на целата наша екипа и искрената дружба и овој пат останаа карактеристики и на оваа наша маратонска експедиција.

s1

s2

s3

s4

s5

s6

s7

s8

s9

s10s11

s12