Резултати

Резултати од трката на 14.04.2017

Еве ги официјалните резултати од шестата трка на 5 км од NIKE Лигата во трчање во организација на NRC – NIKE + RUN CLUB (Nike школа за трчање):

Slide1

Slide2

Rezultati - NRC Liga 6 trka

Rezultati - NRC parovi 6 trka

IMG_20170414_092106

IMG_20170414_092007

IMG_20170414_091900