Резултати

Резултати од трката на 01.04.2017

Еве ги официјалните резултати од петтата трка на 5 км од NIKE Лигата во трчање во организација на NRC – NIKE + RUN CLUB (Nike школа за трчање):

Slide1

Slide2

Slide3

NRC LIga - 5 trka

NRC Liga, parovi - 5 trka (1)

IMG_20170401_092037

IMG_20170401_091834

IMG_20170401_091943