Резултати

Резултати од трката на 08.12.2017

Еве ги официјалните резултати од 16-та трка на 5 км од NIKE Лигата во трчање во организација на NRC – NIKE + RUN CLUB (Nike школа за трчање):

Slide1

Slide2

Liga bez kratenje

Liga krajno

Mesani parovi

20171208_083338

20171208_091506