Новости

Полумаратон во Ниш 05.03.2017

Традиционално и оваа година NRC – Nike + Run Club (Nike школа за трчање) беше дел од полумаратонот во Ниш. Нека продолжи традицијата и следната година!

17125080_10210320410060621_1687418265_n

17124814_10210320408260576_1693147529_n

16933482_10206471622108689_1252392106_n

DSC_0013

DSC_0241

DSC_0491-X2

DSC_0015
DSC_0122-X2