Резултати

Резултати од трката на 18.03.2017

Еве ги официјалните резултати од четвртата трка на 5 км од NIKE Лигата во трчање во организација на NRC – NIKE + RUN CLUB (Nike школа за трчање):

Slide1

Slide2

Slide3

NRC Lika - 4 trka

NRC Parovi - 4 trka

IMG_20170318_092450

IMG_20170318_092358

IMG_20170318_092245