Новости

Полумаратон во Подгорица 30.10.2016

На 23-то издание на маратонот и полумаратонот во Подгорица, десетина маратонци од нашата екипа NRC – Nike + Run Club (Nike школа за трчање) земаа учество на делницата од 21,1км. За обележување е 8-мото место на Кокан Ајановски на Балканското првенство во полумаратон и новиот личен рекорд на Мики Попоски кој го потврди континуираниот напредок во целата сезона. Нови искуства со трчањето, нови себенадминувања и нови убави моменти имаше и на оваа трка за нашата екипа.
p1

p2

p4

p3

p5

p6