Новости

Health, Fitness, Wellness Expo 2016

NRC – Nike + Run Club (Nike школа за трчање) повторно, како и минатата година, беше дел и од второто издание на HFW Expo. На публиката се претставивме со дел од нашиот тим и зборувавме за нашата мисија, реализираните проекти, плановите за иднина и начинот на функционирање на нашиот клуб.

hfw expo

hfw1

hfw3

hfw expo4

hfw5

hfw6

hfw7