Новости

Национално првенство на Македонија во крос кантри 11.03.2017

Неверојатен успех на нашиот прв официјален настап на националните првенства!

Млади сениорки: 1 место – Миљана Ристиќ , 2 место – Бојана Наумовска

17240238_386434658408699_8989145672278789143_o

Млади сениори: 1 место – Пепи Анакијев, 2 место – Бурхан Адемовски, 3 место – Тодор Анчев

17211820_386434805075351_3299201183029680397_o

Сениори: 1 место – Кокан Ајановски

17192029_386434885075343_5165070646951160418_o

Сениорки: 3 место – Катерина Шиповиќ

17202966_386434965075335_8536748942491012329_n

Екипно жени: 1 место во млади сениорки и 2 место во сениорки. Екипно мажи: 1 место во млади сениори и 3 место севкупно.