Новости

Најдобрите во NIKE лигата во трчање 2016

NIKE лигата во трчање во 2016 година имаше вкупно 16 трки, од кои 10 беа во првиот,а 6 во вториот дел од сезоната. По завршувањето на втората сезона од оваа лига и после пресметувањето на вкупните бодови, еве ги најдобрите во соодветните категории:

Апсолутна категорија жени:

zeni12

Slide2

1 место – Бојана Наумовска
2 место – Кристина Даркоска
3 место – Жанета Богатиновска Илиева

Апсолутна категорија мажи:

maziaps

Slide1

1 место – Игор Стојановски
2 место – Бурхан Адемовски
3 место – Мики Попоски

Категорија мажи 45+ години:

mazi45555

Slide3

1 место – Спасе Јовевски
2 место – Тони Цветковски
3 место – Марсел Меллес

Rezultati - Kraj na 2016

Заедничка фотографија од најдобрите:

site

WP_20161225_021

Заедничка фотографија од прогласувањето на најдобрите:

zabava

Огромна благодарност до сите кои учествуваа на трките и до оние кои помогнаа да се реализира NIKE лигата во трчање! Се гледаме во 2017 година!