Резултати

Резултати од трката на 17.12.2016

Еве ги официјалните резултати од 16-та (последна) трка на 5 км за 2016 година од NIKE Лигата во трчање во организација на NRC – NIKE + RUN CLUB (Nike школа за трчање):

Slide1

1

2

Еве го и распоредот на освоените бодови по категории по завршувањето на 16-та трка на 5км од сезоната 2016:

Rezultati - Kraj na 2016

Со оваа трка заврши и сезоната 2016! Благодарност на сите кои учествуваа.