Новости

Полумаратон во Сараево 18.09.2016

Сараево слободно може да го вбројиме меѓу еден од најубавите градови во поранешна Југославија. Нашата екипа NRC – Nike + Run Club (Nike школа за трчање) уште еднаш благодарение на нашиот генерален спонзор NIKE, имаше голема чест и задоволство да учествува на овој полумаратон. Повторно бевме голема македонска маратонска експедиција со повеќе од 50 од нашиот клуб. Позитивна енергија, голем тимски дух и нови лични рекорди ќе останат во паметење за тој септемвриски викенд.

Едно кратко видео од нашата екипа:

Неколку фотографии:

s1

s2

s0

s3

s4

s5