Новости

Елитни светски маратони во 2016 година

Дел од екипата на NRC – NIKE + RUN CLUB (Nike школа за трчање) имаше неверојатна можност да учествува на некои од најелитните маратони во светот. Елисавета Нојковска трчаше во Њујорк,Ивана Атанасова во Мелбурн, а Бојан Сапунов во Берлин! Искуствата кои ни ги пренесоа се многу инспиративни и секој од нас посакува еден ден да има ваква привилегија и да трча на некој од овие маратони.

15288654_330635787321561_6389811928110193029_o

15111120_319956225056184_875361246034256625_o

14708162_309203576131808_7811919248781538308_n

14682029_309203589465140_5558860405985311884_o

14650573_10153953420556623_6129342211305294939_n

14469561_297096824009150_438528721498836786_n

14485051_297096850675814_3742812104848113298_n

14441211_297096807342485_8461064792046232075_n