Новости

Nike+ Running апликација

Следи го своето трчање, пронајди инспирација и напредувај брзо со врвна апликација за трчање.
Со оваа апликација можете да ја пратите својата тркачка патека, дистанца, темпо, време и да ги споредиш својте резултати со оние на пријателите, користејќи го својот телефон.
Тркачкото искуство е подобрено така што овозможува контрола на мапата, заклучување и музика, се’ на еден екран. Аудио контролата и паузирање за време на трчање овозможува да трчате со слободни раце.
Апликацијата нуди можност за правење сјајни фотографии и можност за обележување со своите Nike+ податоци за трчањето. Споделување со пријателите на сите друштвени мрежи.

https://itunes.apple.com/en/app/nike+-running/id387771637?mt=8

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nike.plusgps&hl=en

010

011