Новости

Полумаратон и 10 км во Мадрид 24.04.2016

Дел од екипата на NIKE школата за трчање и NIKE+Run Club учествуваше на трките кои беа организирани во главниот град на Шпанија,Мадрид.

13043679_10153425845627441_2276339698962055453_n

13015246_10153425845542441_3701677983055724255_n

13092104_10153425845537441_3806252189656472648_n

Марина Домазетовска одлично ја темпираше својата форма и според планираните цели и успешно направените тренинзи, успеа да направи личен рекорд на полумаратон со време од 1 час 51 минута 30 секунди.
13062022_10153458956180894_1017633693510377954_n

13062031_10153458956320894_1521772462387899311_n

13015671_10153458956275894_6652014923792704643_n
13100861_10153458956110894_1831606271089294560_n

Савица Поп Тонева исто така настапи на полумаратонската трка и истрча свое најдобро време оваа сезона, 2 часа 15 минути 09 секунди.

13083118_10155424057952524_4596507882868455861_n

Татјана Лопарски ја имаше официјално својата прва трка. Учествуваше на трката на 10 км каде што заедно со Мики Трајкоски тимски истрчаа од почеток до крај и постигнаа време од 1 час 11 минути и 41 секунда. Уште еднаш им честитаме на остварените резултати и им посакуваме уште поголем успех во трките кои следуваат.

13043602_10153736875134164_7746750835683492470_n

13082486_10153458956250894_5432387062928890624_n

13096261_10153425845137441_8103516978613217726_n