Резултати

Резултати од трката на 10.10.2015

Еве ги официјалните резултати од единаесеттата трка на 5 км од ЕВРОИНС Лигата во трчање во организација на ЕВРОИНС Школата за трчање.

Slide1

По истрчани 11 трки, еве го и распоредот на освоените бодови по категории:

WP_20151010_002