Новости

NIKE трка на 10км во Белград 04.09.2016

Повеќе од 50-тина претставници на нашиот клуб NRC – Nike + Run Club (Nike школа за трчање) учествуваа на уличната трка на главниот град на Србија. Феноменална организација на нашиот генерален спонзор NIKE и настан кој дефинитивно ќе го паметиме за целиот живот. 2 незаборавни денови во Белград на нашата екипа, со одлични резултати во трчањето и уште повеќе забава. Се гледаме и следната година!

бг1

бг2

бг3

бг4

бг5

бг6

бг7