Резултати од трката на 04.03.2017

Еве ги официјалните резултати од третата трка на 5 км од NIKE Лигата во трчање во организација на NRC – NIKE + RUN CLUB (Nike школа за трчање):

Slide1

Slide2

NRC 3 Trka Tabela

NRC 3 Trka parovi

IMG_20170304_092230

DSC_8190

DSC_8205

DSC_8562

DSC_8540