Новости
Искуство на Илија Ќироски со NRC – NIKE + RUN CLUB
Искуства

Искуство на Илија Ќироски со NRC – NIKE + RUN CLUB

Сите ние во животот имаме различни цели. Некои се однесуваат на семејството, други на пријателите, трети на работата итн. Во последно време, покрај овие претходните, мене почнаа да ме интересираат целите на спортски план, и тоа особено оние тркачките. За оние кои не ме знаат, се викам Илија Ќироски, имам 27 години и се што … Повеќе »

Резултати од трката на 17.12.2016
Резултати

Резултати од трката на 17.12.2016

Еве ги официјалните резултати од 16-та (последна) трка на 5 км за 2016 година од NIKE Лигата во трчање во организација на NRC – NIKE + RUN CLUB (Nike школа за трчање): Еве го и распоредот на освоените бодови по категории по завршувањето на 16-та трка на 5км од сезоната 2016: Со оваа трка заврши … Повеќе »

Резултати од трката на 10.12.2016
Резултати

Резултати од трката на 10.12.2016

Еве ги официјалните резултати од 15-та трка на 5 км од NIKE Лигата во трчање во организација на NRC – NIKE + RUN CLUB (Nike школа за трчање): Еве го и распоредот на освоените бодови по категории по завршувањето на 15-та трка на 5км од сезоната 2016: Повеќе »

Резултати од трката на 26.11.2016
Резултати

Резултати од трката на 26.11.2016

Еве ги официјалните резултати од 14-та трка на 5 км од NIKE Лигата во трчање во организација на NRC – NIKE + RUN CLUB (Nike школа за трчање): Еве го и распоредот на освоените бодови по категории по завршувањето на 14-та трка на 5км од сезоната 2016: Повеќе »

Резултати од трката на 19.11.2016
Резултати

Резултати од трката на 19.11.2016

Еве ги официјалните резултати од 13-та трка на 5 км од NIKE Лигата во трчање во организација на NRC – NIKE + RUN CLUB (Nike школа за трчање): Еве го и распоредот на освоените бодови по категории по завршувањето на 13-та трка на 5км од сезоната 2016: Повеќе »

Резултати од трката на 29.10.2016
Резултати

Резултати од трката на 29.10.2016

Еве ги официјалните резултати од 12-та трка на 5 км од NIKE Лигата во трчање во организација на NRC – NIKE + RUN CLUB (Nike школа за трчање): Еве го и распоредот на освоените бодови по категории по завршувањето на дванаесеттата трка на 5км од сезоната 2016: Повеќе »

Резултати од трката на 15.10.2016
Резултати

Резултати од трката на 15.10.2016

Еве ги официјалните резултати од 11-та трка на 5 км од NIKE Лигата во трчање во организација на NRC – NIKE + RUN CLUB (Nike школа за трчање): Еве го и распоредот на освоените бодови по категории по завршувањето на единаесеттата трка на 5км од сезоната 2016: Повеќе »

Резултати од трката на 17.06.2016
Резултати

Резултати од трката на 17.06.2016

Еве ги официјалните резултати од 10-та трка на 5 км од NIKE Лигата во трчање во организација на NRC – NIKE + RUN CLUB (Nike школа за трчање): Еве го и распоредот на освоените бодови по категории по завршувањето на десеттата трка на 5км од сезоната 2016: По завршување на првиот дел од сезоната и … Повеќе »

Резултати од трката на 11.06.2016
Резултати

Резултати од трката на 11.06.2016

Еве ги официјалните резултати од 9-та трка на 5 км од NIKE Лигата во трчање во организација на NRC – NIKE + RUN CLUB (Nike школа за трчање): Finisher_List_AGE_11juni Finisher_List-11juni Еве го и распоредот на освоените бодови по категории по завршувањето на деветтата трка на 5км од сезоната 2016: Повеќе »

Резултати од трката на 24.05.2016
Резултати

Резултати од трката на 24.05.2016

Еве ги официјалните резултати од осмата трка на 5 км од NIKE Лигата во трчање во организација на NRC – NIKE + RUN CLUB (Nike школа за трчање): Еве го и распоредот на освоените бодови по категории по завршувањето на осмата трка на 5км од сезоната 2016: Повеќе »